Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdocka








Himlen är röd ikväll
Färgad av mitt blod
Ingen stjärna som visar vägen
Jag faller i bitar
Krossas mot marken
Någon måste plocka upp mig
Limma ihop mig
Jag önskar du gjorde det
Men du har inget lim
Starkt nog
Att fixa oss båda
Himlen är röd ikväll
Färgad av min smärta
Ingen stjärna som visar vägen
Jag är en trasdocka
Som du kan leka med
När mörket faller
Får du bädda ner mig
I min docksäng
Och viska god natt
I mitt sargade öra




Fri vers av Tess74
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-12 20:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och beröring som du förmedlar mycket bra här!
2013-05-13

  Mike
Otroligt starkt skrivet om livets svårigheter. Svårigheter som man måste tillåta sig själv att gå igenom för att komma ur det.
2013-05-12

  Carina Bendix
Mycket bra text om det svåra!
2013-05-12

  Margithe VIP
Så smärtsam att läsa, kan förstå din smärta men vet att ljuset kommer åter. Bra skrivet om smärtan
2013-05-12

    ej medlem längre
Snyggt om smärtan...på andra sidan om den, när du nått igenom, ser du att det fanns en väg- kanske finns det pilar på marken?
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74