Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund





Så börjar då dagen igen
Gryr framför mina ögon
Jag snubblar
Famlar fram i mörkret
Gnuggar sömnen ur mig själv
Ser solen i horisonten
Den viskar till mig
Att allt kommer bli bra
Jag lyssnar
Och hoppas att värmen
Ska smeka fram dess sanning




Fri vers av Tess74
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-13 08:07



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hoppfullt och varmt..
2013-05-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-05-13

    ej medlem längre

så bra skrivet ...
gillar rad nr 5 och den sista
extra mycket
2013-05-13

  Stefan Albrektsson
Jag tycker mycket om raden "Gnuggar sömnen ur mig själv". Snyggt!!!
2013-05-13

  Angel of love
God morgon och ljuset är alltid starkare än mörkret! Kram
2013-05-13

  Kaptenlöjtnant
morning morning
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74