Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande ord







Jag kysste hennes vackra bröst
Det fyllde min mun
Tappade andan
När jag såg hur hennes lust
Lämnade avtryck i ansiktet
Och lämnade mig
Med tårar av lycka
Som hon slickade i sig
Och viskade till mig
Jag älskar dig




Fri vers av Tess74
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-13 15:21



Bookmark and Share


  Mike
Vackert och sensuellt. Väldigt snyggt skrivet!
2013-05-17

  Angel of love
Vackert och ömt!
2013-05-13

  Lars Hedlin
Så ömt och skört
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74