Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek finns i många sorter

kärlek finns i många sorter

alla lika fina

lika viktiga

lika härliga


kärleken till sitt/sina barn

en underbar känsla

svår förklara

ovärderlig är denna skatt

 

kärleken till sina föräldrar

något ödmjukt det är

kärleksullt

tacksamhet ju äldre man blir

 

glöm ej bort alla

ej har bra föräldrar
då kan kärkeken

till vännerna vara

av stor betydelse

 

vänskap och kärlek

går hand i hand


kärlek mellan två

som älskar varandra

en gåva det är det är

få som verkligen finner

den där sprudlande kärleken

som varar livet ut

på vägen dit vi må kyssa

många grodor

innan prinsen

eller prinsessan '

vi finner
glöm ej min vän

kärleken finns överallt

alla sorters kärlek är viktig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-13 21:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint insiktat ;)
2013-05-14

  Annika Persson
kärleken i vänskap är vacker
2013-05-13

  agneta pichler
jätte fint
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77