Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



liten droppe av solens guld
i det stora mörka
smälter köldens hårda grepp
smeker bitter sorg








Fri vers av Pica pica
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-02-28 14:30



Bookmark and Share


    steffe struts
Väldigt vacker! Hoppfull!

stefan
2006-03-06

  rebecca d
en bild av tröst, värmen, ljuset, mjukheten, allting har du fångat
2006-03-06

  noname_realmind
Väldigt öm och fin!
2006-03-04

    Mejja
Vackrare än vackrast infångat i små små ord!
2006-03-01

  Jojo
Så fantastiskt vackert. Inte ett ord för mycket. Blir så imponerad av att du förmedlar så mycket med så få ord. Dessutom vackra ord - bildspråket är mycket bra i din lilla dikt! Tar den till mig! Tack!!!
2006-03-01

  Teresia Ridell
Härligt värmande o tröstande ord !
Tack !
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica