Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ovan






Ligger i gräset
Molnen ovanför mig
Bildar figurer
Som bara jag kan se
Svävar fram
I atmosfären
Låter kroppen lätta
Från marken
Ser mig själv från ovan
Där jag ligger
Med fötterna intrasslade
I gräset
Jag ser lugn ut
Nästan lycklig
Tänk om man alltid kunde betrakta sig själv
Utifrån
Då kanske man skulle inse
Att man faktiskt räcker till
Som man är




Fri vers av Tess74
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-13 23:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Visst är självkritiken
ofta för stor, känner
igen mig.
2013-05-15

  Mike
Underbart skrivet! Känns annorlunda än många av dina andra. Du fortsätter att vara mångsidig.
2013-05-14

  Stefan Albrektsson
Japp, precis!!
2013-05-14

  Elina Vacker
Snyggt, fin betraktelse över "dugandet" ...hade inte Bob Hanson det som titel på ett lyrikern "Här ligger jag och duger"?

Elina
2013-05-14

  Lars Hedlin
Säger bara ahhhhh härligt ;)
2013-05-14

  Carina Bendix
Din vackra text andas frihet och glädje!
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74