Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finaste (2013)


Det är du..
som solens strålar
som daggdroppar
du är bara ljuv

aldrig kan mitt hjärta
skiljas från dig
jag ber i varje morgon
om en ny dag

..med dig..





Fri vers av Järnkatten
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-14 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten