Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det gör ont
Värker sönder
Varje ben bit i kroppen pulvriseras
Musklerna är som stenar
Panik
Ångest
Varför?




Övriga genrer av smultroneken
Läst 246 gånger
Publicerad 2013-07-10 09:48



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
,, sorgen i hjärtat ,,
Stark text,,
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken