Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets början

Det är mörkt

Varmt

Tryggt

en röst

Så mjuk

Hjärtats slag

Vaggar mig sakta

så händer det




Trångt



Hjälp

Så kallt
Så ljust

främmande röster
Skor som smattrar o knarrar
Starka röster

vill inte vara här

Var är mörkret

Värmen

Tryggheten

Mjuka rösten

Hjärtslagen




Hör rösten
Känner trygghetens doft

Hör hjärtat

ljuset är kvar

gör inget

trygg i mammas famn




Övriga genrer av smultroneken
Läst 272 gånger
Publicerad 2013-11-22 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken