Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

örnens längtan



Mitt bröst värker

känns som hjärtat ska gå i sönder

varje slag skakar hela kroppen

vingarna darrar

känns som en osynlig kropp finns över min

det kryper och sticker under fjädrarna

varje andetag känns bak mellan vingarna

ÅNGEST?

vill flyga ut över skogarna

smeka vattnet med vingspetsarna

känna luften under mina vingar

känna friheten

lås upp häng låset

lossa kedjorna runt min hals och klor

sträcka ut mina vingarna

hittar inte nyckeln?

kedjorna för tunga

krafterna för svaga




Övriga genrer av smultroneken
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-11 15:23



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Stark text som Berör,
berör det innersta.

Man kan känna,

känna dina ord fysiskt i kroppen,

Blunda.

I drömmar kan allt hända.

Ta emot.

ta emot nyckeln jag sträcker fram till Dig...

Milen mellan oss har ingen betydelse..

I tanken kan man vara fri..


Kram
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken