Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

Hjärtart slår fort

lungorna skriker efter luft

kroppen krymper

vill fly

men vart?







Övriga genrer av smultroneken
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken