Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Bänken är kall
Det växer rosor runt om den
De snärjer sig fast
Borrar in sina taggar i sprickorna
Tittar.....ser övergivet ut
Lika övergiven som jag
Övergiven av mig
Ensamheten det är jag
Bortglömd
Vill finnas
Känna gemenskap
Älskad
Sorgen virar sina rep runt min kropp
Är fast




Fri vers av smultroneken
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken