Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har autistisk syndrom och har svårt att förstå vad människor menar eller vill har även svårt att få människor att förstå vad jag menar och vill


Förstår inte



Ni kan prata med varandra genom att ge blickar till varandra

förstår dom inte


Ni visar saker med miner och kroppen


förstår inte det språket heller


har LÄRT mig endel ord

men oftast är det ett stort ?


jag känner när jag är irriterande

dum

men inte när någon tycker jag är

snäll

fin

god


VARFÖR förstår inte jag


blir rädd och stressad när ni pratar ert hemliga språk


allt börjar snurra under mina fötter och tårarna sprutar ut

varför förstår jag inte, varför?????




Övriga genrer av smultroneken
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-25 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken