Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetar min sorg efter min pappa Jag tänker inte bara skriver


Pappa är död

Min pappa är död

13juli 15:43 2013

Satt hos honom när han dog

Det va fridfullt

Vackert på nåt hemskt vis

Lungcancer

Hade väntat för länge

Skelettet

Hjärnan

Binjurarna

Ja, hela han var en blommande äng av metastaser



2m lång var han

-60kg vägde han när han dog

2 April fick han ett krampanfall

Dagen efter fick han domen

Han jobbade

Jag förträngde

Hoppades på mirakel

Pappa är allt för mig

Smärtan är STARK

Vill inte

Försöker springa ifrån

Men sanningen hinner före

Mitt liv har varit fullt av onska o mörker

Har längtat efter döden

Men den har tagit de jag älskar som mest istället

Orättvist
De ville inte dö
Men du tog dom
Jag ville dö men mig låter du leva

Men hur

Du tröstade mig

Du sa nu är det som det är

Du gav mig en kram

Glömmer den aldrig

Du var nöjd när du fick komma hem

Två veckor
Hemska
Totyr
Men du var trygg med mamma, dina barn o barnbarn omkring
Du fick avsluta dit liv
I huset du själv ritat o bygt till din familj





Övriga genrer av smultroneken
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-21 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre

En text som berör
känns ordentligt inom
kan känna
i raderna vad du gått igenom

2013-11-22

    Vimala
Saklig och känslosam på samma gång. Alla vi som förlorat någon nära känner förstås igen oss.
2013-11-21

  © anakreon VIP
En text som tränger in och stannar.
Calle
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken