Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljum vind

 

Ljum vind smeker lätt min kind
när jag går här helt alena
nynnande på en gammal ramsa
om att lätt över grinden gena

Det är så rosamt och så lugnt
och jag tar ett ljupt andertag
snart har jag nått till den punkt
ni vet, där bara jag är jag

Jag förblir där för en liten stund
där jag bara är och jag finns till
ovan lyser solen så gul och rund
och jag hör sångfågelns lätta drill

Ljum vind så skönt.....




Fri vers (Prosapoesi) av Christin Lederman VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-14 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP