Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasam


Andas
i takt med jordens lungor
med blommorna
med vindarna
med de kvittrande fåglarna
som outtröttligt sjunger
kärlekssånger till livet
Andas
i takt med de som älskar
de som finns nära
och de som lever långt ifrån
med alla som dansar
genom evigheten
ibland ensamma
men alltid
tillsammans
Andas
för din egen frid
för din egen lycka
för det unika i din existens
för allt det du betyder
i det stora
i det lilla
Andas...




Fri vers av Bellissima
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-15 08:55



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, tycker om!!
2013-05-19

  L I V
FANTASTISKT och hudnära vackert
Kasam = känsla av sammanhang (Aron Antonovski)
2013-05-17

    ej medlem längre

Tycker om denna insikt ..
2013-05-15

  SatansSon VIP
en bra uppmaning.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima