Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp och själ




Träden knoppas
Likt bröstvårtan
På min kropp
Solen letar sig fram
Genom det blå himlavalvet

Jag såg en älva i ögonvrån
Hon hade fjärilsvingar
Lyfte högt upp i skyn
Jag kände glädjen tog ett skutt
Likt en nyväckt kanin
I mitt hjärta

I vattnet leker fiskarna
Sensuellt rör deras fenor
Vid varandra
När honan utsöndrar sin rom
I kärlekens stund

Jag kan inte släppa känslan
Av frihet
Vi är alla varelser
Med kropp och själ




Fri vers av Tess74
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-15 11:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jättefint!
2013-05-15

  Lars Hedlin
VAckert och senuellt gillas starkt ;)
2013-05-15

    ej medlem längre
Snyggt ...
2013-05-15

  Kaptenlöjtnant
sensuella metaforer
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74