Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever
















Allt jag behöver
Är en enda anledning
Ge mig det
Så stannar jag för alltid




Fri vers av Tess74
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-15 11:50



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Aj, den gör ont att läsa....
Men på ett sätt som får smärtan
att övergå i längtans rop.... och dop.....
Suveränt....

applåder

kb
2013-05-20

  Angel of love
Ja ibland behövs det så lite...
2013-05-16

    Ken Cassel
Sann kärlek, kanske?

Kramar..
2013-05-15

    ej medlem längre
Få ord med oändlig kraft!
2013-05-15

  Lars Hedlin
Du är ljus och värme ...TA vara på det som får just dig att må bra! Kram
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74