Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta för evigt

 

Du som gav mig livet igen

du som blev min vackra röst

du som fick min längtan åter

är mitt hjärta för evigt

 

I dina ljusa ögon

ser jag framtiden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-15 18:26



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Väldigt fin!
2013-05-15

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2013-05-15

    ej medlem längre
Djupt mänskligt,
sensibelt
om ting
vi behöver;


egentligen:
bara "måste" ha.


/för att överleva.../
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP