Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår varma sköna sol


Solhymn

 

Du är den finaste som jag vet
du är så vacker när du strålar
du ger oss värme på vår planet
och många solkatter åt oss målar

Varenda år är det samma sak
vi ber dig komma för att stanna
du skiner vilsamt ner på vårt tak
gör så  gräsmattorna blir färgranna

Så därför ber jag dig nu om igen
säg snälla kan du inte hos mig bo
jag vill så gärna vara som din vän
är säker hos mig kan du finna ro

 Varmt och skönt, varmt och skönt..




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-16 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP