Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skymningens förlåt

 

Ett ljus brinner i övergivet hjärta

ingen söker där lågans hetta

i ensamhet bär jag så sorglig smärta

varför gör mig nu livet just detta

 

byter min skepnad i nattlig färd

lägger sin doft att svalna i glorians ljus

jag ser dig dansa någon annans värld

då jag fyller mitt glas till vemodligt rus

 

pulsen brinner i slagkraftig ådra

men ingen får någonsin höra dess gråt

hur många svek måste ett hjärta beskåda

innan det försvinner under skymningens förlåt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-16 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vacker i sitt vemod..
2013-05-16

    ej medlem längre
Här bor det vackraste av vemod i en dikt som berör starkt.
2013-05-16

    ej medlem längre

Mycket vacker ..
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP