Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig


Mitt huvud var böjt och
sången för dig
var även för mig och
för alla andra som
kom till din sista resa

Solen stod högt och
lös för dig och för mig och
för alla andra som
ska gå vidare

Saknar dig så




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-16 22:25



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Saknad. Så svårt...
2013-06-20

  anits VIP
Berörande och vackert
skaldat
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa