Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag penetrerar dina drömmars hjärtan.

det är svårt att inte frysa,
ligger alltid vaken
när ljusen brunnit ut.
bryr mig inte om att hon är naken,
jag har sett henne förut.

det är så lätt att inte falla,
ser ut över staden
när natten står still.
skryter om bravaden,
när jag fått som jag vill.

imorgon är en ny dag,
en ny kropp vid min sida.
jag sitter åter igen i mitt fönster,
vem av oss får lida?
när vi följer samma mönster?

det är något visst med att
aldrig känna sig hel,
mina lögner vill något annat
det är aldrig mitt fel.
o om jag hade kunnat,
så hade du stannat.






Fri vers av isabell.larsson
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-17 19:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
kraftfull samt emotativt bra infångat i skönslirande språk
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson