Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet jag och du

 

 

Jag möter dig på bron

som förbinder våra hjärtan

nu har vattnets brus tystnat

nu har vinden fört oss hem

 

Nu kan ingen längre dela

våra känslor mitt itu

nu förenas våra tankar

nu är livet jag och du.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-17 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beundrar verkligen hur du skriver!
Du lyckas få med känsla och styrka i dina ord, och det är helt otroligt!
Gör världen en tjänst och sluta aldrig att skriva!
Dina texter betyder så mycket.
2013-05-20

    ej medlem längre
Jättefin text..
2013-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
En enhet tillsammans...fint...
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP