Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl 02.22.

Kl 02.22.
Tystnad mitt i rummet.
Vinden under lösa plattor,
orkesterpausen ovanför.

Rest i dova skenet, väggen,
med viskningar i segelytan.
Skuggkubism i tre nyanser.
Tegelregnet utanför.

Ögonlocksskörheten.
Nattlig remautism.
Innehåll i luften: Anden.
Ord som datorn hör.

~

Sen den kör som skapar alla sånger:
vilan, från vars epicentrum allting andas
onda tankar goda tankar.
All den ånger bör förlåtas.

Ja, jag bor i mellanheterna,
tystnaden där Gud kan verka.




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-18 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox