Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbios




Likt en vattenpöl
Av sommarregn
Blandas våra kroppsvätskor
Med varandra
Det är vått
Varmt
Doftar sommar
Hetta
Vi smeker varandra
I solens strålar
Hela världen ser på
Men vi märker inget
Havet öppnar sig för oss
Likt en mussla
Sluter sig om oss
Lämnar inget åt ödet
Vi lever i symbios




Fri vers av Tess74
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-18 14:13



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Gillas, killas, drillas......
applåder

kb
2013-05-20

  Densen VIP
Vackert djärv;)
2013-05-20

  Mike
Vackert skrivet med stor inlevelse. Känns rätt för denna årstid.
2013-05-19

    Dan Myrbeck
När två lever i symbios
kan stor kärlek fås.
2013-05-18

  Gerda Johansson
symbios är så vackert, älskar både ordet och dess innebörd!
2013-05-18

  Lars Hedlin
Underbara rader som APPLÅDERAS!
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74