Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26 länder gör upp om äran och succén ....


EUROVISION SONG CONTEST ! 2013 I MALMÖ !

Hört tolv bidrag nu , mycket stulet, men Maltas Jean Lucas (?) med "Tomorrow" gillar jag bäst hittills, en snygg popballad med viss originalitet, gav den 8 av 10 möjliga. Gillar också Bonnie Tylers "Believe in me " , hon kan ge Storbrittannien en bra placering . Just nu kör vår egen Robin Stjernberg sin "You" och ,visst, den kan ha en liten chans.....

Efter 22 bidrag så står jag fast vid Maltas bidrag ! OJ !!!! Efter 26 bidrag.En ny favorit sjunger just nu : Ukrainas Zlata med "Gravity", en vacker popoperett  ! Vilken röst ! Vilken känsla !  Gillar den skarpt (!!!!! ) 9 poäng , den och Maltas bidrag är mina vinnare . Zlata är ,dessutom, en riktigt vacker kvinna ! Och ,visst, det spelar in !  Ukraina är min vinnare och Malta god tvåa !  Återkommer efter omröstningen . Fast sista låten :"Only Love survives" med irländaren Ryan Dolan sjöng starkt sin rockballad ! Mycket bra ! Röstar nog på tre låtar ikväll ! Dessa tre som jag nämnt !

Synd om irländaren som kom sist, grattis till Emelie De Forest (Danmark)som vann alltihop ! Min favorit, Ukraina, kom trea och Malta var väl femma, sexa .... Långt därbak kom Robin S.......

Man får trösta sig med att Emelie De Forest har en svensk pappa ........

-----

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-18 22:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Danmarks bidrag var ju ok, lite konventionellt, kanske och Robin blev 14:e.......
2013-05-20

  aol
gillade dina låtval, men danskan blev min favorit,
2013-05-19

  Alva Johnsson VIP
Yes, Malta gillade jag. Ribbans låt är bra, men lite lik Loreens sound. Men det är vad jag tycker just nu.
2013-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska