Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel





Tvivel
I min kropp
Jag andas ångest
Ser hur den pyr
Som svart rök ur min mun
Landar någonstans i mitt huvud
Där den slår rot
I mina tankar
Skrämmer mig med dess funderingar
Analyserar sönder det som vi har
Frågar dig om och om igen
Älskar du mig
Åtrår du mig
Vågar inte lita på din beröring
Och dina ord
Kanske är det så att jag är förstörd
Av det som en gång var jag
Kanske är det så att vi
Åker åt motsatt håll




Fri vers av Tess74
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-19 10:54



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt och berörande!
2013-05-19

  Lars Hedlin
Starka känslor i denna!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74