Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törs jag plocka dig





Jag upptäckte dig
På en öde strand
Du låg där naken
Blottad och förstörd
Tog min sista kraft
Bar upp dig
Till mitt hus
Vårdade dig med mina bara händer
Såg hur du växte likt en blomma
Doften av liv kom åter
På din kropp
Och nu står du i full blom
Framför mina ögon
Törs jag plocka dig?




Fri vers av Tess74
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-19 11:01



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ömt och vackert!
2013-05-19

  Densen VIP
Ibland mår "blommor" bra av att plockas...dom blir då ännu större,ännu vackrare;)
2013-05-19

  Lars Hedlin
friskt vågat hälften vunnet !
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74