Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passagerare

Största delen av mitt liv
har jag varit passagerare.
Bara följt med på vägen
mot andras mål.

Det är inte lätt
att bli förare helt plötsligt.
Försöka styra livet i rätt riktning.

Jag har övat och övat.
Ibland kört i diket
men kommit upp på vägen igen.

Andra gånger har jag bara parkerat.
Blir det för länge kan det bli
parkeringsböter.
Det är heller inte bra.

Vad jag hittills har lärt mig
är att jag aldrig mer vill vara
bara passagerare.




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-19 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bra insikt! Men har man inget körkort kan man välja den bästa chauffören! :)
2013-07-22

  Sunlight
fint skildrat!
2013-05-28

  Lars Hedlin
JA insikter och tro ....man kan vara båda delar samtidigt
2013-05-21

  Densen VIP
Får mej att inse saker och ting...gällande mej själv:/

En liten text med STOR mening;)
2013-05-20

  Maj-Lis VIP
Kanske bra att kunna v ara bådadera
2013-05-19

  •AW•
Så bra beskrivet om det härliga och stundom hemska att vara sitt eget livs chef!
2013-05-19

  Rise Little One
Det blir roligare att vara förare skulle jag tro.
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP