Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationer är till för att levas... Egen bild Ljudfil: Katica Illenyi Violin Chi Mai----------->


Ut i det öppna

 

 

 

Ditt glittrande ljus

 

 

skyddar våra inre rum

 

 

 

 

där vi vandrar

 

 

genom dalarna

 

 

 

över stäppmarker

 

 

 

förkolnade hyggen

 

 

mot

 

 

 

 

 

 

 

Paradisets

 

trädgård

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

En sista åskskur

 

 

 

sköljer bort vägdammet

 

 

 

från våra kantstötta hjärtan

 

 

 

 

ränderna efter tårarna

 

 

 

utplånas

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

Din kärlek

 

 

 

och

 

 

 

vår uppriktighet

 

 

 

 

 

bär oss

 

 

över djupen

 

 

 

 

förbi

 

 

utsatta korsningar

 

 

 

genom

 

 

raserade fästen

 

 

 

 

 

Du

 

 

navigerar oss

 

 

 

 

 

ut

 

i det öppna

 

 

upplysta

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Där möter

 

 

 

Din ömsinthet

 

 

 

tröstande

 

 

 

stärkande 

 

 

 *

 

 

Din blick

 

 

bekräftar oss

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Äntligen

 

 

 

 

kom vi rätt

 

 

 

 

 

***

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 242 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-20 12:52



Bookmark and Share


  Lärling
Så vackert och förtröstansfullt!
I din text kan man följa med hela vägen och - till slut - komma "rätt".
Underbar målning!
2013-05-21

    Esa Salomaa
vackert verkligen, en riktig kärlek...
längtans mål
2013-05-21

  Piann VIP
En fin bild och vacker text.
2013-05-21

  Sunlight
...måste även lägga till:
ljuvlig bild! ;)
2013-05-21

  Sunlight
härligt uttryck i dessa rader!

ömsint och levande skrivet


2013-05-21

  Nina.H
Grattis till placeringen vännen!

2013-05-21

  Nina.H
Underbart livsbejakande text till den
härligt violintonsatta Chi Mai!
2013-05-21

  ULJO
Applåd för denna magnifika text
2013-05-20

  Chawa VIP
En mycket vacker försoning!!
2013-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar trygghet i dina ord...så vackert...
2013-05-20

    ej medlem längre
Känner tröst och värme i dina vackra ord.
2013-05-20

    ej medlem längre
Underbara är dina ord.
2013-05-20

  Eva Helene VIP
Ett ljus som leder hela vägen mot målet lyser här i din vackra dikt.
2013-05-20

  Linda CH VIP
Förtröstansfullt om livets vingliga vägar!
2013-05-20

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-05-20

    ej medlem längre
Det är mycket som ska passeras på livsvägen innan vi är vid målet.
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter