Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För - och nackdelar

Ibland är det skönt att vara ensam.
Andra gånger inte.

Jag behöver inte tvätta någons
smutsiga kläder.
Jag äter när jag vill
och vad jag vill.
Jag kan vara uppe till sent på kvällen eller
ligga och läsa så länge jag har lust.
Jag åker vart jag vill när jag vill.
Jag kan lufsa runt i pyjamas en hel dag
och inte göra ett skvatt utan att någon bryr sig.

Jag brukar göra just det. Lufsa runt.

Andra gånger...

Det är besvärligt med skåp högt uppe
då jag är en kort person.
Städningen skulle bara ta hälften så lång tid.
Färre ensamma promenader.
Flytt av tunga saker.
Det här med bilen. Kanske.
Om jag vill kramas eller mer
så finns där ingen.

Jag har lite svårt att bestämma mig...
vad vill jag egentligen




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-20 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin öppenhjärtad dikt!
2013-05-22

  Rise Little One
Ditt hjärta kommer att hjälpa dig vid rätt tidpunkt
2013-05-21

  Lars Hedlin
JA alla dessa val..bästa att göra det som känns bäst för just dig..kram
2013-05-21

  Maj-Lis VIP
Ibland är det aftonbladet eller expressen...svårt att välja
2013-05-20

  Densen VIP
I den bästa av världar...särbos kanske:)Jo... sanning i dessa små ord;)
2013-05-20

    ej medlem längre
Det vet nog bara du
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP