Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörket





Jag smeker ditt ansikte
Med mina vita händer
Lämnar avtryck på din kind
Som bara vi kan se
Änglarna sjunger högt
När du kysser min nacke
Jag flämtar till
Ljuset intill tappar andan
Och slocknar
Nu är det bara du
Och jag
I mörkret
Där vi får leta oss fram
Till varandras kroppar




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-20 23:43



Bookmark and Share


  Angel of love
Sensuellt vacker !
2013-05-21

    ej medlem längre
"Med mina vita händer
Lämnar avtryck på din kind
Som bara vi kan se"
Vackert!
2013-05-21

    ej medlem längre
varm...sensuell
2013-05-21

  Lars Hedlin
VAckert trevande varmt och ömt ;)
2013-05-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mmm Så öde-mjukt
sensuell......
lämnar ingen oberörd... i natten...
så fint..

"Änglarna sjunger högt
När du kysser min nacke
Jag flämtar till
Ljuset intill tappar andan
Och slocknar"

Wow vilka rader,,,,,,,,,,

applåder o Bo-märke i natten

kb
2013-05-21

  Carina Bendix
Starkt och sensuellt!
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74