Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara 22 gram

 Han stoppade in stålet
långt i gommen
vred sin mask
smak av metall

darrande svettiga händer
omslöt kolvens trä
tummen inträdd

varbygel, stigbygel avtryck
fuktig isande kyla
krökte finger

when I hold you in my arms
and I feel my finger on your trigger
I know nobody
can do me no harm

hane spände fjäder
klicket ekade gällt
ökade inre trycket
illamående

gick skottet

Sprängde hudens skyddande yta
trasade sönder sociokompetens
släckte varje omdöme

passerade mittfårans vänstra sida
släckte ut allt möjligt tal
allt det som kunde ses
eller höras

Välte den lillas känsla
muskler släppte taget
och han vajade

Stannade där vid reptilhjärnans gräns
de äldsta delarnas landskap
de fyra F-en söndertrasade

föda
försvar
flykt
fortplantning

död

22 gram metall

            @




Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-21 09:43



Bookmark and Share


  Sonia
Amazing
2013-05-24

  Jordgubbsodlare
Du är diktandets motsvarighet till extremsport, ämnesvalen är alltid lika "vardagliga"! :)
2013-05-24

  erkki
Du tar tag! Som vanligt. Höll på att skriva att du är dig lik...
:)
2013-05-23

  Tess74
Snyggt Snyggt Snyggt!
2013-05-21

    ej medlem längre
tung dramatik.. som en filmsekvens.. bra
2013-05-21

    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet
" brutalt " bra
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker