Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldfisk

 

Guldfiskskålen

över mitt huvud

kväver mig

Tittar ut genom smutsigt glas

med sand i öronen

och önskar att

jag blev utsläppt




Fri vers av Undine
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-21 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om texten. - Frågan är väl om friheten blir nådd, vad längtar man då?
2013-05-24

  stig wikman
FINA FISKEN.
Vackert
Undine.
LOVE THAT.
2013-05-22

    ej medlem längre
Ord som känns vemodiga.
2013-05-21

  Maj-Lis VIP
Längtan efter frihet
2013-05-21

  Lars Hedlin
Berörs i längtans ton!
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine