Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Två systrar

 

Många år och mil emellan

möts de gamla systrarna igen

livet tar olika gestalt

men över och under allt

knyter blodsbanden

samman

 

De letar glasögon

funderar på dag och datum

glömmer att hämta och

säger samma saker

om igen

 

skrattar igenkännande

med varandra

 

 

 

Ett gammalt album

i deras händer

väcker minnen, namn och år

berättelser kommer och går

 

de fnissar som unga flickor 

och lever sina liv

som systrar

 

en gång till

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-25 15:40



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet.
2017-09-08

  Amari
Underbar text!
2015-09-30

  Sanna i badet VIP
Vilket härligt porträtt av två systrar.

Kan se det framför mig.
2013-10-16

  Monika A Mirsch VIP
Uttrycksfullt och innerligt formad djup vänskap i välskriven dikt.
2013-09-29

    ej medlem längre
Lovely
2013-06-15

  Marianne Räf
En sådan vänskap mellan
systrar börjar ju tidigt i
livet, varför de fått gott
om tillfällen att lära känna
varandra ordentligt. Ett +
2013-06-06

  agneta pichler
otroligt vackert

jag hoppas
attrahera kommer dit
en vacker dag
med min syster yster :)
2013-05-28

  Lena Själsöga Keijser
bilden
så oändlig vacker
jag hör systrarna
andas glittret runt systrarna

så levande målar du
denna skönhet
2013-05-27

    ej medlem längre
En trygghet som blommar upp igen. Fint skrivet.
2013-05-25

  Kristina Wallbing
Jättefint!! En rikedom är det nog - att vara systrar så!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling