Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lämnade



När du lämnade dina skor i
en övergiven hall
och
rummet frös till som
om du aldrig hade funnits där

Då tätnade luften, tapeterna fick en
suddig kulör och
livet som det var innan
kunde aldrig mer bli sig likt igen




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-21 22:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande!
2013-05-25

    ej medlem längre
Sorgen satte sina märken både fysiskt och psykiskt ...
2013-05-22

  anits VIP
Mycket berörande
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa