Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi mot stormen






Ser du
Hur stormen river

Lämnar öppna sår
Likt sandkorn av glas

Himlen öppnar sitt mörker
Låter blixten slå ner mot oss

Vinden ylar
Vargaläten av törst

Mitt i infernot
Håller du min hand hårt

Jag ser på dig
Du ser på mig

Vi



Mot stormen



För alltid




Fri vers av Tess74
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-21 22:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Två är starkare än en.
Vacker.
2013-05-22

    ej medlem längre
"Vi mot stormen" - häftigt!
2013-05-22

  Lars Hedlin
Wow..ja det är Kärlek ;)
2013-05-22

  Stefan Albrektsson
Snyggt!! Tycker speciellt om andra och fjärde strofens bild och klanger.
2013-05-22

    ej medlem längre
så berörande...
2013-05-22

  Carina Bendix
Starkt och vackert!
2013-05-22

    Dan Myrbeck
Tillsammans är vi starka.
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74