Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aina

 

kaneli

kaneli

kaneli

ja yhä vaan kaneli

 

juttuja saneli

 

mieli paleli

 

kaipaus kaiversi rintaa

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 23:10



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
hyvää ja humoristista mutta kuitenkin kaipuun liekki matkassa..
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP