Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt/vise/spoken word/slam - om å tenke tanker slik man ofte tenker tanker og andre tanker.


Tanker og bær

Mitt hode er fullt av tanker

Tanker som det kan tenkes at jeg tenker
når jeg får tenkt meg om
- tror jeg jammen at det er slik det er

Alle tankene som om de vokser på trær
alle tankene som en kopp med bær

Plukket fra en bærbusk i en hage et sted
noen er sure og ikke helt modne
noen er overmodne
- og noen akkurat passe modne

Jeg tygger på tanken en stund
mens jeg myser mot solen
eller var det månen? Kanskje man kan myse i mot månen også? Late som om at månen er solen - og at natt er dag?
- Det er bare en tanke

Og dem har jeg mange av

Som en kopp med bær fra en bærbusk i en hage et sted her på jorden blant alt og alle - der i denne lille koppen, blant så mange bær - der ligger det en tanke og velter seg i sukkeret som jeg rører inn i bærene

Jeg kaster et par overmodne bær og går videre - langt inn i skogen

Mitt hode er fullt av tanker

Tanker som det kan tenkes at jeg tenker
når jeg får tenkt meg om
- tror jeg jammen at det er slik det er




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som vacker musik!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K