Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toalettarrest

Luften i fikarummet
räckte till planeringen
av festen
men tog slut
när syndabocken
kom in
och möttes av
blickar som
förvisade honom
till toaletten
dit skratten
nådde honom
som en
hård spark
i magen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-23 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Huvva!
2014-02-16

  Alva Johnsson VIP

Det gör riktigt ont att läsa.
2013-05-24

  Lars Hedlin
Starkt och smärtsam
2013-05-24

  Piann VIP
En stark betraktelse,
men som är värd att belysas.
2013-05-23

  Angel of love
Stark berörande text..
2013-05-23

  Nina.H
En fruktansvärd situation som
kan vara taget från en verklig
arbetsplats..
Bra skrivet om detta... man
känner och lider!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP