Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat slags test



jag ögnar över golvet där jag sitter
väntar ett slag
det prasslas med papper
jag ser dåligt
idag

styrkan är förra
årets
jag måste fokusera varje figur
är den kantig eller rund

där en avvikande
jag nålar den

han frågar lätta saker
jag stryker den liknande
väljer tre
räknar baklänges

allt är klart
på två timmar

imorgon kommer utslaget
vad ska det bli?

















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-23 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Vem är klient och vem är terapeut - egentligen?!
2013-06-09

    ej medlem längre
"styrkan är förra
årets"? Byta varje år?
Låter jobbigt!
Bra diktat! :)
2013-05-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja men oj,
min väninna berättade just igår om ett sådant läkarbesök.
Det var ju mitt i prick.
Får jag läsa upp den för henne när hon ringer nästa gång.
2013-05-23

  Lars Hedlin
JA denna väntan före besked...
2013-05-23

    Max Poisé
Mmm... Väntan är en dygd:-)
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP