Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagar en dröm

jag kom till en bro
missade avfarten

dit jag ville


mötte drömmar
på avstånd

sågade träd
vadade långsamt

jagade rytmer
för att dansa
mig över
vattnet

bara för
att överleva

ännu en sommar
på andra sidan

i en dröm

låt mig höra sången
än en gång









Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 22:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla ord
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington