Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång en spargris som var av genomskinlig plast. Den såg ut som en sorts avlong burk med de ungefärliga måtten nio gånger sex gånger fem och det gick att öppna den i botten med en nyckel i banken, men någon gris var den int


Något litet om logik







En tapetserare är en person som
klär om möbler och en målare är
en person som tapetserar. Ja, för
utom att måla väggar då. En konst

när kan vara en person som målar
porträtt eller skulpterar byster. By
st står för att det är fullt med folk
någonstans och fulla människor kan

inbilla sig att de är på tapeten, det
vill säga inne. Vilket betyder att de
är den senaste flugan och en fluga
är något man har istället för slips

eller scarf. En rappare är inte en
person som ägnar sig åt att rappa
väggar utomhus genom att slänga
tjock färg på dem, utan en sorts så

ngare som antingen är invandrare
över femton år eller som försöker lå
ta som en sådan. En som går med
håven är inte ute efter fisk eller fjär

ilar, utan jobbar antingen i kyrkan
eller jobbar för att hamna där med
sin älskade som kanske förväntar sig
att få gifta sig med en tapetserare.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 12:15



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant om logik. Saker som för många inte är så självklara.
2013-05-24

  Nanna X
hur logiskt som helst. allting hänger samman, men kanske inte på det sätt man tror.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP