Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alliansen och tre av oppositionens partier ( ej Vänsterpartiet) i Riksdagen, har kommit överens nu ...


Ny friskoleöverenskommelse ...

Man kan ju bara konstatera att när vinstintressena får plats i  utbildnings- vård- eller annan människotät verksamhet så drabbar det oundvikligen kunderna ! 

Jag hoppas att det är tillräckligt för att stävja de värsta övertrampen mot  kunderna ! Dock är jag synnerligen tveksam till detta ! "Rådslag" ska man ha om en friskola inte sköter sin verksamhet , men räcker det ?  Det ska mycket till om man ska kunna stoppa en ickeseriös aktör . Och den högste representanten för friskolorna var ju tveksam till alltihop ! 

Desutom lär skattepengarna fortsätta att flöda ut ur landet ! För mej framstår det som en ganska blek överenskommelse och det bara naggar den stora problematiken lite i kanten ! . De stora problemen kvarstår och det kommer inte att bli särskilt mycket bättre, vänta bara så ska ni få se ! Skandalrubrikerna i massmedia kommer tillbaka, vi kommer att få se fler bedrövligheter inom friskolebranschen ! 

 

----- 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-24 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska