Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdoft

Häggen blommar och förför

vårkänslorna bubblar

under ytan eller exploderar

Syrenerna tar snart över

med sin underbara doft

och varierande färgprakt

Jag älskar dem båda.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Också jag blir förförd av deras prakt!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP