Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildängla

För vinden klämtar klockorna
Sista timmen rings nu in
Och vinden tvinnar tråden
Som ska bära döden min

Allt det jag fruktar
Allt det jag räds
När klockorna hörs klämta

Jag vet

Är slutet här




Bunden vers av Mia Popiana
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-24 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text!
2013-07-19

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat! APPLÅD!
2013-05-24

    ej medlem längre
dramatiska toner.. till klämtande klockor
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana