Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenom på min t-shirt

Så med kudden i ryggen en vattenflaska.
Du berättade underhöll oss med när kungen kastade en paj på ett barn.
Vi tar med oss, sakta och arbetar vidare.

Vilka rysningar vet hur man för sig relativt tyst. Gröna halvbollar - ett gäng, nästan ett knippe. Klappen axeln doften stämningen språket en hatt och massor av katter.

Indragna eller inbjudna till en restaurang i Marocko med stora stenpelar och högt i tak. Människor mat fat kryddor rök och ihärdiga Marockanen. Superb english I might add.

Allt ovan bottenvåningen byggs medan folk äter, fem våningar betong och plank både uppåt men samtidigt senare bjuds utsikt med frist, stark stark sol över mångt många mångfärgade tak.

Ekande moské.

Magiska mattor i natten söt doft söta ögon söt blandning, i smyg på balkongen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-24 11:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du skriver en modernism jag bara swett hos pound förút. du behärskar det rätt brra. känsla av agadir.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos