Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden är

Det spelar inte alltid roll om man har koll
man får spela på
och vara redo att vara dynamisk i sin roll
som en boll studsar
för vad mer kan en kräva sträva efter?

Rester av en bild.

Som jag sa här, vi har ju hållt på med det här så pass länge
att nu till och med förra månaden så var det lite lunchilunchdags
och ni vet ju att alla inte gillar att bena i maten bara för att.

Vem fan är du lixom, när jag käkar?

Knappast någon annan än annars egentligen - så vem fan är du lixom, att fråga? Oändlig regress i huvudet, en sol går ner bara för att andra saker ska gå upp - så, jag hör allt han säger mer än

Efter signalen ta emot de tio talen ut och över - ja flyg gärna mer än det.
Det var en dröm som påminde mig om min morgon,
den var så fragmentarisk i retroperspektiv men ändå it'd seem to last long,
or to be prolonged. Waking and falling asleep yet again, numero vecez, makin'

the dream interwoved with the morning

ah such sweet lovin

giving me such

så det är inga problem

bodde du kvar?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 11:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
häftigt. bra!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos