Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm alive unt so weiter

Det är exakt det man kan känna - jag tänker fan inte vara den enda som slänger ved på brasan, då får ni fan vara blinda istället; det var ändå mörkt innan o jag är inte mörkrädd, har fan mörkerseende.

Horor i min glasburk - tur att sömniga sju alltid - ALLTID - kan få mig att känna: "I'm alive I'm alive I'm alive I'm alive I'm alive I'm alive and I'm loving every second!" Skit i melodin om du diggar den.

En sak är i alla fall jävligt säker (bland många) - idioter idioter idioter idioter.
Kalla mig det också om det skulle kännas bättre.

Magi är verkligen bäst - frågan du bör ställa dig är bara: vad är magi för mig?
Kan alltid vara skönt att höra.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-24 12:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den frågan bör nog många ställa sig. för mig är det att förvfandlas. enm fullständig metamor5fos av verkligheten.
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos